" 12. Ştiu să trăiesc smerit şi ştiu să trăiesc în belşug. În totul şi pretutindeni m-am deprins să fiu sătul şi flămând, să fiu în belşug şi să fiu în lipsă. 13. Pot totul în Hristos care mă întăreşte."

(Filipeni 4:12-13)

Gabriel Smalberger face parte din biserica Betel de mic copil, Dumnezeu făcându-i o chemare concretă și punându-i pe inimă dorința de a sluji în împărăția Lui. Așadar, a absolvit Institutul Teologic Penticostal în anul 2009. Din 1997 slujeste în lucrarea de tineret si adolescenti, iar în 2009 a devenit pastor al acestei lucrari, având lângă el o echipa bine consolidată pentru a insufla dragostea lui Dumnezeu și generațiilor mai tinere care au nevoie în a-L cunoaște pe Isus. In 2011 a fost ordinat diacon.
Dorește să împlinească porunca lui Hristos: "Mergeti și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh", de aceea, în continuare chemarea și pasiunea lui este aceea de a evangheliza și de a planta biserici în județul Constanța.
Este căsătorit cu Iulia, care de asemenea slujeste la departamentul de copii/preadolescenți din anul 2010 și împărtășește aceeași viziune de a vesti Cuvantul lui Dumnezeu.

Așa să-i ajute Dumnezeu!